Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Σημαντική συμμετοχή του σχολείου μας στον Αγώνα '' Historic Run - Τρέχοντας στην Ιστορία ''

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, 60 μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης για τις Χαμένες πατρίδες '' Historic Run - Τρέχοντας στην Ιστορία '' στη Νέα Σμύρνη.

Η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στην ιστορική, πολιτιστική και αθλητική κληρονομιά της Σμύρνης και στη συλλογική μνήμη των κατοίκων της Νέας Σμύρνης. Πολλά συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση στον κο Χατζατουριάν και το γραφείο Αθλητισμού του Δήμου, στο ΣΕΓΑΣ, στους ΣΑΦΑΝΣ, στον Πανιώνιο, στον Ερυθρό Σταυρό και ιδιαίτερα στον κο Παπαποστόλου Ευαγγ. τον Τεχνικό Διευθυντή Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας. Μπράβο για την όμορφη στιγμή που προσφέρατε στην πόλη μας. ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ αθλητισμού -Πραγματικά!

Η συμμετοχή του 3ου Γυμνασίου κατέστη δυνατή με την συμβολή μιας νέας καθηγήτριας που με την καθοδήγηση της Δ/ιας μας κας Καββαδά κατόρθωσε να συντονίσει το σχολείο και τελικά να πάρουμε μέρος στις αθλητικές εκδηλώσεις του Δήμου μας!

Η νέα μας γυμνάστρια κα Φωτεινή Κωτσοπούλου με το που ηρθε στο σχολείο μας έκανε τον δικό της "αγώνα δρόμου"  για να μπορέσει να ετοιμάσει εγκαίρως τα παιδιά και τις δηλώσεις συμμετοχής.
Οφείλουμε να την ευχαριστήσουμε θερμά για αυτό!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες των παιδιών μας που τράβηξαν γονείς του σχολείου μας:

φωτογραφία: Σοφία Βαρσακοπούλου

φωτογραφία:Σπύρος Βούσουρας


 


 φωτογραφία:Φανή Σωτηροπούλου


φωτογραφία:Σπύρος Βούσουρας

 φωτογραφία: Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος



 φωτογραφία:Φανή Σωτηροπούλου


φωτογραφία: Σοφία Βαρσακοπούλου


Ο αγώνας '' Historic Run - Τρέχοντας στην Ιστορία '' πραγματικά προσέδωσε ένα κλίμα γιορτής στη γειτονιά μας! Ενδεικτικό της διοργάνωσης που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους είναι το παρακάτω βίντεο της εταιρείας VMAdigital:



"NEA SMYRNI HISTORIC RUN" by VMAdigital
"ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - HISTORIC RUN" by VMAdigital
Posted by VMAdigital on Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου